websikehealthcheck

Temetés árak – Jászberény

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS TEMETÉSRE – Jászberény és a Jászság más településein

korhazi-hiena-temetkezes-jaszbereny-temetes-jaszsag

súlyos ezreket, tízezreket spórolhat meg, ha nem dől be az első „levadászós”temetkezési szolgáltatónak

Mennyibe kerül a temetés?

Kétségtelenül fontos kérdés minden embernél és sajnos sokan nem tudják először, hogy milyen láthatatlan költségekbe ütköznek, ha nem jól választanak temetkezési szolgáltatót.

Egy ajánlatkérés nem kerül sokba, csupán némi időbe, amivel súlyos ezreket, tízezreket spórolhat meg, ha nem dől be az első „levadászós”temetkezési szolgáltatónak már a kórház előterében, amikor közölték Önnel a rossz hírt.

Sokan csak a puszta temetés árát „reklámozzák”…

…így csak később értesül róla a hozzátartozó, hogy bizony még más költségek is vannak. A megbízott szolgáltató pedig ilyenkor már szétteszi a kezét, mondván: „Jaaa, azt nem nekünk kell fizetni!”

Sokan csak a puszta temetés árát "reklámozzák"... ...így csak később értesül róla a hozzátartozó, hogy bizony még más költségek is vannak.

Sokan csak a puszta temetés árát „reklámozzák”…
…így csak később értesül róla a hozzátartozó, hogy bizony még más költségek is vannak.

 

Ha inkább teljes körű árajánlatot kérne, töltse ki ezt az űrlapot:

  • Például: férfi, 64, 95kg
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Temetési csomagajánlataink…

hamarosan komplett csomagajánlatokkal jelentkezünk, kérem érdeklődjön addig is telefonon:

Nyitva tartás: munkanapokon 8 – 16 óráig
+36 57 501 725

Ügyelet munkaidőn kívül:
+36 30 90 30 333

Fontos! Kérjen minden esetben teljes körű tájékoztatást és minden költségre kiterjedő árajánlatot!

Manapság az interneten 1 nap alatt választ kap a jobb szolgáltatóknál, ha árajánlatot kér. Kérjen ajánlatot itt, mielőtt véglegesen döntene, mert például mi az esetek 90%-ban 24 órán belül reagálni tudunk megkeresésére, de legtöbbször még aznap!

Másik lehetőség: kérdezzen egy Temetkezési tanácsadót, amely egy nagyszerű ingyenes segítség a hozzátartozóknak. Az ő feladata az Ön pártján állva végigvezetni a temetés szervezésén és felhívja mindenre a figyelmét minden választási lehetőségre, várható költségre és ismeri a lehetőségeket, így az Ön pénztárcájához mérten nyújt segítséget. Kattintson ide, ha szívesen beszélne egy ilyen tanácsadóval:

 SZERETNÉM IGÉNYBE VENNI AZ INGYENES TANÁCSADÓT 

Ha inkább teljes körű árajánlatot kérne, töltse ki ezt az űrlapot:

  • Például: férfi, 64, 95kg
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Temetési csomagajánlataink…

hamarosan komplett csomagajánlatokkal jelentkezünk, kérem érdeklődjön addig is telefonon:

Nyitva tartás: munkanapokon 8 – 16 óráig
+36 57 501 725

Ügyelet munkaidőn kívül:
+36 30 90 30 333

Gyémánt Temetés Csomag

Ezen csomagunknak két fő jellemzője van. Egyik, hogy a lehető legkevesebb elintéznivalót rója a temettetést végeztető családtagra, mert igyekszünk minden átvállalható dolgot elintézni a megbízásával Ő helyette. A másik, hogy teljes körű szolgáltatásunkhoz az általunk ajánlható legjobb minőségű kellékanyagokat, kiegészítőket, szolgáltatásokat alkalmazzuk kínálatunkból!

Ez a legnagyobb csomagunk, amely azoknak készült, akiknek a költségek alacsonyan tartása a kevésbé fontos szempontok között szerepel, inkább a problémamentes, gyors, mégis kiemelkedően igényes, magas elvárásoknak megfelelő szolgáltatás igénybevétele a kérésük.

További részletek hamarosan…

Zafír Temetés Csomag

Közepes árkategóriájú temetés, amely jelentős terhet vesz le a szervező családtag válláról, a felhasznált anyagok, kellékek, szolgáltatások pedig kiváló ár-érték arányban vannak úgy, hogy mégis néhány fokkal magasabbra helyezi a minőség kérdését egy átlagos temetéshez képest.

További részletek hamarosan…

Arany Temetés Csomag

Tiszteletteljes, visszafogott, mégis igényes temetést kínálunk ebben a csomagban kivételesen kedvező áron és rejtett költségek nélkül! Akinek fontos, hogy elhunytja megfelelő kegyelettel és az alacsony költségek mellett is ízléses rendezéssel legyen eltemetve, annak kiváló választás ez a csomag.

Ingyenes Temetési Tanácsadónk végigvezeti Önt a szervezés nehézségein és az elintézendő dolgok rögös útján, így biztosan nem marad ki semmi és az árral is garantáltan elégedett lesz!

További részletek hamarosan…